Wishlist
Artemas
Artemas
i like the way you kiss me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / "Vultures 2" на Kanye West и Ty Dolla $ign излиза другата седмица

"Vultures 2" на Kanye West и Ty Dolla $ign излиза другата седмица

25 Април 2024
"Vultures 2" на Kanye West и Ty Dolla $ign излиза другата седмица

Kanye West анонсира, че "Vultures 2" - дългоочакваният втори албум с Ty Dolla $ign - ще излезе следващата седмица.

През февруари Ye и Dolla $ign издадоха дебютната си колаборация "Vultures 1". LP-то беше първата част от трилогията „Vultures“, като двете продължения първоначално трябваше да излязат съответно на 8 март и 5 април.

Сега Kanye сподели в подкаста The Download, че албумът ще излезе на 3 май.

Миналия месец Ye каза на фен, че останалата част от трилогията на албума „Vultures“ може да не е на сайтове за дигитален стрийминг, оприличавайки тези платформи с пиратството.
Ходът на West може да бъде повлиян от противоречивото издание на „Vultures 1“. Албумът беше издаден след множество забавяния и за кратко беше изтеглен от Apple Music и iTunes, след като не беше одобрен от неговия дистрибутор.

Както Ozzy Osbourne, така и наследниците на Donna Summer обвиниха West, че семплира тяхната музика без разрешение, което накара Osbourne да заплаши съдебни действия срещу него, а наследниците на Summer заведоха дело.
Въпреки бурното издание на „Vultures 1“, албумът оглави класацията за албуми Billboard 200 през първите две седмици, а сингълът му „Carnival“ достигна номер две в Billboard Hot 100.
 



The Voice - We Love Music!           

нов албум kanye west ty dolla $ign vultures 2
Сподели
Свързани новини