Wishlist
Начало / Новини / Всичко за 5-тият албум на Katy Perry

Всичко за 5-тият албум на Katy Perry

25 Юни 2020
Всичко за 5-тият албум на Katy Perry

Не се знае дали Katy Perry ще изкара 5-тият си студиен албум след като роди първото си дете от годеника си Орландо Блуум, но със сигурност можем да видим, че тя подготвя своите фенове постоянно. Ето всичко, което знаем за албума.

Албумът се казва "KP5" и е планиран да излезе на 14 август. Първото нещо, което тя пусна от него беше балада, символизираща любовта й с Орландо. След което ни представи "Never Worn White", а след това пусна песента "Daisies". За нея казва: Написах тези песен сякаш писах химн за мен. Намирах се на доста мрачно място по това време и я пишех в продължение на 2 години. Написах й някои от песните, докато бях депресирана и се опитвах да намеря светлината в края на тунела. А когато пиша песни като "Firework" или "Roar", просто намирам начин да излезна от мрачната си персона и виждам светлината."

По време на мини-концерта си в Амазон, тя каза, че всяка една песен, която е в албума, е комбинация от устойчивост, изкупление, радост и страст като казва, че песните много са й помогнали с терапията за справяне с клиничната депресия.


Снимка : Instagram

албум katy perry всичко 5-тият
Сподели
Свързани новини