Wishlist
Начало / Новини / Вижте колко пари е пръснала Cardi B за новия си клип

Вижте колко пари е пръснала Cardi B за новия си клип

12 Септември 2023
Вижте колко пари е пръснала Cardi B за новия си клип

Cardi B доста се е поохарчила за колоритния музикален видеоклип към новата си песен "Bongos". По време на неотдавнашното си интервю с Анджела Йи, тя обсъди новия си сингъл с Megan Thee Stallion и екстравагантните визуализации. Cardi B обясни, че видеото е заснето в Малибу и отговаря на общата тема на записа. След като Йи отбеляза, че вече никой не харчи толкова много за музикални видеоклипове, попита колко точно струва видеото. 

„Това, мисля, струва около 2 милиона долара“ – каза Cardi. „Чувствам, че това видео е просто много красиво“, продължи Cardi. „Разбира се, видеото изглежда скъпо, защото беше скъпа изработката му."

От пускането си на 8 септември музикалният видеоклип е събрал 8,3 милиона гледания. На друго място в разговора Cardi B също обсъжда предстоящия си албум. Родената в Бронкс обясни, че има много песни, но все още изпитва трудности при избирането на записи за албума си. Тя пита различни хора какво мислят за нейната музика, за да бъде в крак с всички промени в музикалната индустрия.

„Когато не си пускал песен от дълго време, е голям натиск да пуснеш следващата, но мисля, че тази беше добра."

 

cardi b
Сподели
Свързани новини