Wishlist
Начало / Новини / Usher отмени концерта си в Маями заради урагана "Милтън"

Usher отмени концерта си в Маями заради урагана "Милтън"

09 Октомври 2024
Usher отмени концерта си в Маями заради урагана "Милтън"

Концертът на Usher този уикенд беше отменен, след като щатът Флорида обяви извънредно положение заради урагана "Милтън".

Мощната буря от категория 5 се очаква да достигне Флорида в сряда вечерта.

Като предпазна мярка Usher обяви, че ще пренасрочи трите си разпродадени концерта в Kaseya Center за по-късно тази година.

„Предстоящите ми концерти в Маями в Kaseya Center бяха пренасрочени за декември поради извънредното положение във Флорида“, сподели Usher чрез социалните медии. „Безопасността и благосъстоянието на всички остават мой основен приоритет и бих предпочел да празнувам с всички вас във време, когато можете да стигнете и да си тръгнете от шоуто безопасно. Молим се за всички, засегнати от това природно бедствие“, заключи изпълнителят.

Първоначално Usher трябваше да изнесе концерти на 11, 12 и 14 октомври. Вместо това те ще се проведат на 16, 18 и 19 декември на същото място.

Очаква се ураганът Милтън да отслабне до категория 3, преди да достигне сушата в сряда, но Джон Кангиалоси от Националния център за ураганите каза пред USA Today, че ураганът Милтън "има потенциала да бъде един от най-разрушителните урагани, регистрирани в западна и централна Флорида".

The Voice – We Love Music!     

концерти usher
Сподели
Свързани новини