Wishlist
Calvin Harris, Ellie Goulding
Calvin Harris, Ellie Goulding
Free
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Twenty One Pilots издадоха „The Craving (single version)“

Twenty One Pilots издадоха „The Craving (single version)“

25 Май 2024
Twenty One Pilots издадоха „The Craving (single version)“

Дуото, носител на награда „Грами“Twenty One Pilots, сподели „The Craving (single version)“ –  последното представяне на нова музика от предстоящия им албум „Clancy“, който излиза навсякъде в петък, 24-ти май. “The Craving (single version)” е вече  наличен във всички стрийминг платформи и е придружен от официално музикално видео, режисирано от дългогодишния сътрудник Reel Bear Media. Бандата представи за първи път емоционално зареденото парче по-рано този месец на живо по време на разпродадения си концерт в „Electric Ballroom“ в Лондон. Серията от супер интимни изпълнения на живо на Twenty One Pilots – която включваше разпродадени концерти в Ню Йорк, Мексико Сити и Берлин – ще завърши този петък, 24 май, с много специално изпълнение по слушай издаването на албума, в „Newport Music Hall“ в родния им град Кълъмбъс, Охайо. 

Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

През изминалия уикенд Twenty One Pilots си партнираха с независими музикални магазини на различни места по целия свят, за да започнат своите глобални партита за слушане на „Clancy“. Събитията, които продължават до 23-ти май, се състоят на над 200 места в цял свят, където феновете могат да слушат целия албум „Clancy“ преди издаването му. 

Twenty One Pilots ще отпразнуват издаването на „Clancy“ с „The Clancy World Tour“ –  най-голямото им хедлайн турне до момента, което ще стартира на 15-ти и 16-ти август в „Ball Arena“ – Денвър, Колорадо. Продуцирано от „Live Nation“, турнето ще прекоси Северна Америка през есента, последвано от дати в Нова Зеландия, Австралия, Латинска Америка, Европа и Обединеното кралство [вижте маршрута на турнето по-долу]. Билетите за „The Clancy World Tour“ са вече в продажба. 

Сред акцентите в „Clancy“ са вече издадени парчета от албума „Backslide“, „Next Semester“ и „Overcompensate“, което се изстреля стремглаво в класацията на радиостанциите с формат Alternative, достигайки #1 и отбелязвайки техния 11-ти #1 във формата, приветствайки слушателите обратно в завладяващия свят на „Trench“.

С над 33 милиарда стриймвания в цял свят и над 3 милиона продадени билета за глобални хедлайн турнета, базираното в Кълъмбъс, Охайо, дуо – Tyler Joseph и Josh Dun, се утвърди като една от най-успешните групи на 21-ви век и предефинира звученето на цяло поколение. Продуциран съвместно с Joseph и Paul Meany, „Clancy“ бележи последната глава в амбициозен разказ, разгърнал се в няколко албума, представен за първи път в мултиплатинения пробив на групата през 2015 г., „Blurryface“

The Voice – We Love Music!

twenty one pilots the craving clancy
Сподели
Свързани новини