Wishlist
Начало / Новини / Travis Scott с първо участие от Astroworld насам

Travis Scott с първо участие от Astroworld насам

30 Април 2022
Travis Scott с първо участие от Astroworld насам

Travis Scott ще направи първото си участие след миналогодишния инцидент на музикалния фестивал Astroworld, в който 10 души изгубиха живота си.

Рапърът, който излиза с риалити звездата Kylie Jenner, беше замесен в инцидента, след като 8 души от публиката бяха смачкани до смърт на първата вечер от събитието в Хюстън през ноември 2021. Още двама починаха по-късно в болницата от нараняванията си.

Сега Travis се завръща на сцената с участие в клуб "E11EVEN" във Флорида на 7-ми май.

Той също така ще е част от фестивала "Primavera" в Южна Америка, който посещава държави като Бразилия, Чили и Аржентина. Travis ще направи три концерта през ноември заедно с певицата Lorde. След останалите изпълнители ще са Arctic Monkeys и Bjork.

Travis не беше прекратил напълно участията си след инцидента и наскоро се появи като гост-звезда на афтърпарти на фестивала Coachella. Той също така беше изпълнител на частно парти преди Оскарите на 26 март.

Трагедията на Astroworld остави 300 души с наранявания, след като феновете бяха смачкани бивайки притискани към сцената. Около 25 човека бяха приети в болница.

travis участие първо scott насам astroworld
Сподели
Свързани новини