Wishlist
Начало / Новини / Travis Barker и Kourtney Kardashian са сключили брак

Travis Barker и Kourtney Kardashian са сключили брак

07 Април 2022
Travis Barker и Kourtney Kardashian са сключили брак

Travis Barker и Kourtney Kardashian споделиха снимки от сватбата им, след като се ожениха в Лас Вегас.

Двойката се е бракувала в параклиса "One Love" в Невада, а свещеникът е бил имитатор на Elvis Presley и не е имал лиценз. Събитието се е състояло след церемонията на наградите Grammy на 3-ти април, неделя.

Барабанистът на групата Blink-182 сподели снимка в Instagram профила си с описанието "Какво се случва във Вегас", докато Kourtney Kardashian сподели серия от снимки от церемонията.

Kourney пише: "Намерих тези снимки на камерата. Имало едно време далечна, далечна земя (Лас Вегас), в 4 часа сутринта, след епична нощ и малко текила, една кралица и нейният красив крал се осмелили да отидат от единствения работещ параклис и се оженили (без лиценз). Практиката прави хората перфектни."

Собственикът на параклиса, Marty Frierson, получил телефонно обаждане в понеделник сутринта от двойка, която питала за свещеник, имитатор на Elvis.

Той е споделил, че не е разбрал коя звездна двойка ще дойде в параклиса. Към 1:45 сутринта Travis и Kourtney се появили с четирима гости, които снимали сватбата.

Въпреки потвърждението, че двамата са се бракували, те не са официално женени, докато не се сдобият с лиценз за брак в щата Невада.

Новините идват, след като през октомври миналата година, двамата обявиха годежа си в Instagram, със снимка от плажа обградени от стотици рози и много свещи.


A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

View this post on Instagram

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

View this post on Instagram
travis barker брак kardashian kourtney сключили
Сподели
Свързани новини