Wishlist
Начало / Новини / Трагедия сполетя John Legend и Chrissy Teigen

Трагедия сполетя John Legend и Chrissy Teigen

01 Октомври 2020
Трагедия сполетя John Legend и Chrissy Teigen

Chrissy Teigen, съпругата на John Legend, е направила спонтанен аборт. 

За това съобщи самата тя в Instagram профила си. На серия от черно бели снимки, на които виждаме Chrissy в болнично легло, а до нея John Legend, моделът написа:

"В шок сме. Изпитваме онзи вид болка, за който човек само е чувал, болка, която не сме чувствали досега. Не успяхме да спрем кървенето и да дадем на бебето си необходимите течности, въпреки многото преливания на кръв. Просто не беше достатъчно. Никога не избираме имена за децата си преди да се родят, правим го точно на излизане от болницата. Но по някаква причина бяхме започнали да наричаме това малко момченце Jack, още докато беше в корема ми. Така че за нас той винаги ще бъде Jack. Jack се постара толкова много да бъде част от нашето малко семейство и завинаги ще остане с нас. На нашия Jack: толкова много съжалявам, че първите моменти от живота ти бяха толкова трудни, че не успяхме да ти дадем дома, от който имаше нужда, за да оцелееш. Винаги ще те обичаме". 

Малко по-късно, Chrissy добави още нещо към по-ранния си Intsagram пост:

"Благодаря на всички, които ни изпращат позитивна енергия, които мислят и се молят за нас. Чувстваме любовта ви и я оценяваме. Благодарни сме за живота, който имаме, за нашите прекрасни бебчета Luna и Miles, за невероятните неща, които са ни се случили. Не всеки ден, обаче, може да е изпълнен със светлина. В най-тъмния ден ние ще страдаме, ще изплачем очите си, но ще се прегърнем и ще се обичаме дори по-силно, за да продължим напред". 

Десетки звезди, между които Kim Kardashian, Ruby Rose, Hailey Bieber, Paris Hilton, Channing Tatum, Jesse Tyler и Charlie Puth, изказаха съболезнования в коментарите под серията снимки. 
Снимка: Instagram - @chrissyteigen
john legend chrissy teigen трагедия сполетя
Сподели
Свързани новини