Wishlist
Начало / Новини / Топ 3 социални мрежи на Dayana

Топ 3 социални мрежи на Dayana

06 Юни 2021
Топ 3 социални мрежи на Dayana

Следвате ли нашата водеща DAYANA в социалните мрежи? Знаете ли, кои са любимите ѝ места в интернет пространството? Ето какво каза тя и как класира любимите си платформи:


3. TikTok 

"Обичам TikTok, защото не се взима твърде насериозно, но в същото време можеш да научиш много полезни неща, които да ти свършат работа на практика в живота. Можеш да потанцуваш на нов или позабравен хит, сам или с приятели, да влизаш в различни роли, да пееш, да популяризираш творчеството, позицията или каузата си... накратко - дава ти поводи да се забавляваш и да общуваш свободно. Ако спазваш добрия тон и си позитивно настроен, разбира се".


2. YouTube 

"Музика, музика, музика, видеа за пътувания, интеревюта или предавания, ревюта на нови продукти, идеи за декорация на дома, интериорен дизайн и всевъзможна информация, дори и практическа, която ме улеснява в ежедневието. Това са само някои от причините, заради които обичам YouTube. Обожавам да гледам, а и да създавам съдържание в платформата.

Гледам на YouTube като още един канал, чрез който мога да комуникирам с вас, да се свързваме, да си помагаме, да сме заедно... макар и виртуално".1. Instagram 

"Instagram се нарежда на първо място, защото е най-вдъхновяващото онлайн пространство за мен. Красиви кадри от прекрасни места по света, тренди визии, препоръки на хора, които харесвам и следвам за заведения, музика, книги, филми, различни продукти, които могат да бъдат потенциални мои любимци в бъдеще... какво ли не!

Харесва ми, че мога да получавам информация директно от извора, когато касае някоя световноизвестна личност! Влизам в профила на въпросната личност и всичко е там! Определено улеснява връзката на популярните хора с аудиториите им. В личен план Instagram ме е срещнал с много хора, които споделят моите интереси, с които имаме много общо и някои от тези хора днес наричам свои приятели". 


Трите социални мрежи могат да дават, но и да взимат много! За мен те са места, в които можем да бъдем креативни, позитивни и комуникативни, докато, повтарям се, защото е важно - спазваме добрия тон. 

мрежи топ социални dayana
Сподели
Свързани новини