Wishlist
Начало / Новини / Tones and I с дебютен албум

Tones and I с дебютен албум

19 Юли 2021
Tones and I с дебютен албум

Tones and I издаде дебютния си албум Welcome To The Madhouse.

Първата й компилация конкретизира съвършено откровеното и живо пътешествие от свиренето на улиците в Byron Bay до международна слава и сбогуване с най-добрия й приятел. Tones And I събита всичко заедно в трогателна и магнетична колекция от 14 парчета, писана изцяло от нея, със съвместно продуциране на всяка песен. Наскоро австралийката сподели най-новия сингъл от албума "Cloudy Day", който вече е събрал 20 милиона стрийма. Парчето събра сериозни похвали, а Variety го определи за "перфектният химн в пандемията".

Tones And I пък направи дебютно изпълнение на песента в The Late Show with Stephen Colbert, а още едно е насрочено за днес, 19-ти юли, в Today.

"Този албум за мен е весел и тъжен и отразява промяната на емоциите у мен. Има песни, които са писани преди Dance Monkey, когато не знаех дали уличното свирене е добро за мен.  Има песни за когато добрият ми приятел Т си замина и не исках да се справя с емоциите. Възходите и паденията в живота по време на карантина и менталните промени/борби. Някои песни ме карат да се смея, други ме карат да плача, но няма няма главна тема или усещане в албума – песните са уникални според това как съм се чувствала в деня, в който съм ги писала“ - казва тя за колекцията.

Снимка: Guilia McGauran

албум tones and дебютен
Сподели
Свързани новини