Wishlist
Начало / Новини / TITA с нов албум "Аз съм ТИТА" и ново видео "Минимумът"

TITA с нов албум "Аз съм ТИТА" и ново видео "Минимумът"

10 Януари 2020
TITA с нов албум "Аз съм ТИТА" и ново видео "Минимумът"

Една от най-популярните и горещи български звезди TITA представи дебютния си албум "Аз съм ТИТА" в препълнен столичен клуб, снощи вечерта. По време на премиерата видяхме и новото ѝ видео към един от траковете в колекцията "Минимумът", което вече е в ефира на радио и телевизия The Voice.


Първият самостоятелен албум на TITA включва 10 заглавия, сред които добре познатата и обичана "Първият човек". Благодарение на нашия ефир вече има още едно заглавие, което феновете знаят и това е "Минимумът". Музикалният продуцент е Любо Киров, мастерингът е дело на Димитър Ганчев - Майт, а зад китарите стои Ангел Дюлгеров.


Освен хитове на български, в "Аз съм ТИТА" откриваме и песен на испански "Besame", което в превод означава "целуни ме". Това е първото испанско парче на изпълнител от България и определено дава заявка за тотален хит. Дали и кога TITA ще го издаде като сингъл и видео предстои да разберем. В колекцията откриваме и тракове със заглавие "Любов", "Нищо лично", "Един към друг вървим", "Напред", "Момиче проблем", "Къде си" и "Летим".


Албумът вече е достъпен в стрийминг платформите за легално слушане на музика, а скоро ще бъде и на музикалния пазар като физически носител.


Интервюта с TITA от премиерата на албума ѝ излъчихме първо по The Voice още днес. Гледай я и в Your Voice от 19 часа на 10 януари, както и повторение на 13 януари от 13 часа по The Voice TV.

видео албум ново нов съм тита tita минимумът
Сподели
Свързани новини