Wishlist
Начало / Новини / Ticketmaster се срина заради Taylor Swift

Ticketmaster се срина заради Taylor Swift

16 Ноември 2022
Ticketmaster се срина заради Taylor Swift

Феновете се оплакаха в социалните мрежи заради прекъсването на уебсайта, след като Ticketmaster пуснаха предварителната продажба на билети във вторник. Според изданието The Guardian, малко след като билетите бяха пуснати в продажба, някои от тях бяха препродадени за цели 22 700 долара.

Ticketmaster отрекоха, че има прекъсвания, причинени от търсенето, като казаха пред CNN, че сайтът работи и хората активно купуват билети. Но според профила за поддръжка на компанията в Twitter, феновете може да изпитват периодични проблеми със сайта и че Ticketmaster работи за разрешаването им.

Според съобщение от Ticketmaster в социалните мрежи, милиони са се опитали да закупят билети за турнето на Swift по време на предварителната продажба, като стотици хиляди билети вече са продадени. За широката публика билетите ще бъдат пуснати в петък, 18 ноември.

Турнето „Eras“ на Swift ще бъде първото ѝ от 2018 г. насам. То ще започне през март следващата година в Аризона и ще завърши с поредица от концерти в Лос Анджелис в началото на август. По време на широката серия от дати към нея ще се присъединят изпълнители, включително Paramore, Beabadoobee, Phoebe Bridgers, Girl In Red, MUNA, Haim и други.

Суперзвездата наскоро потвърди, че скоро ще бъде обявено и турне в Обединеното кралство.

Последният албум на певицата, „Midnights“, пристигна на 21 октомври. По-малко от 24 часа след издаването му, албумът счупи рекордите за стрийминг в Spotify, Amazon и Apple Music, счупвайки рекорда на Spotify за най-стриймван албум за един ден.


 

Сподели
Свързани новини