Wishlist
Jennifer Lopez ft. Pitbull
Jennifer Lopez ft. Pitbull
On The Floor
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / The Weeknd ще бъде хедлайнер на Super Bowl 2021

The Weeknd ще бъде хедлайнер на Super Bowl 2021

12 Ноември 2020
The Weeknd ще бъде хедлайнер на Super Bowl 2021

The Weeknd ще бъде хедлайнер на шоуто на полувремето на Супербоул през 2021 г. Най-престижната сцена за изява на музикантите със САЩ ще бъде разположена на 7-и февруари в Тампа, Флорида.

Компанията Roc Nation на рапъра JAY-Z е в продуцентския екип на събитието.

"The Weeknd представи свой собствен стил в музиката", казва JAY-Z в изявление. "Неговата чувствена уникалност оформи ново поколение на величие в музиката и изкуството. Това е изключителен момент в историята и шоуто на полувремето на 55-то издание на Супербоул ще бъде изключително преживяване, поднесено от изключителен изпълнител".

The Weeknd, чието истинско име е Abel Tesfaye, намекна за голямата новина по-рано, като публикува в Instagram клип, в който е застанал насред премигващи сини светлини. "LV813" написа той в поста.


Шоуто на полувремето на Супербоул е най-гледаното музикално изпълнение за годината, като тази година беше наблюдавано от над 104 милиона зрители по телевизията.

Още миналата година JAY-Z обяви, че ще съветва Националната футболна лига на САЩ за избора на изпълнителите за специалната сцена.

Тази година през февруари в Маями, Флорида, публиката разгорещиха мегазвездите на латино музиката Jennifer Lopez и Shakira. 12-годишната дъщеря на Lopez, Emme, също се включи в шоуто, като изпълни кавъри на "Let's Get Loud" и "Born in the USA".

*Снимка: Facebook/The Weeknd

the 2021 weeknd бъде хедлайнер super bowl
Сподели
Свързани новини