Wishlist
Начало / Новини / The Weeknd пусна видеото за "Nothing is Lost (You Give Me Strength)"

The Weeknd пусна видеото за "Nothing is Lost (You Give Me Strength)"

17 Януари 2023
The Weeknd пусна видеото за "Nothing is Lost (You Give Me Strength)"

The Weeknd пусна видеото към песента за "Nothing is Lost (You Give Me Strength)". Тракът е част от филма "Аватар: Пътят на водата", който излезе по кината миналия месец. 

Видеото режисирано от Quentin Deronzier се развива на планетата Пандора, чийто обитатели трябва да се евакуират заради пожар. 

"Nothing is Lost (You Give Me Strength)" е продуцирана от Swedish House Mafia и композиторът Simon Franglen. Песента излезе ден преди премиерата на "Аватар" по кината на 15 декември. 

Това е третият филм към който The Weeknd има музикален принос. През 2015 г. песента му "Earned It" беше част от филма "Петдесет нюанса сиво", а през 2018 г. "Pray For Me" звучеше в "Черната пантера".

The Weeknd също така участва в създаването на сериала "The Idol" по HBO, с участието на Lily-Rose Depp, който трябва да излезе на екран по-късно през тази година. Създателят на хитовия сериал "Еуфория" Sam Levinson е режисьор на проекта. 

Миналият месец "Nothing is Lost (You Give Me Strength)" се появи в краткия списък с потенциални кандидати за Най-добра оригинална песен за тазгодишните награди "Оскар", наред с "Lift Me Up" на Rihanna и "Hold My Hand" на Lady Gaga

avatar the weeknd
Сподели
Свързани новини