Wishlist
Начало / Новини / The Weeknd представи първи сингъл от предстоящия си албум

The Weeknd представи първи сингъл от предстоящия си албум

13 Септември 2024
The Weeknd представи първи сингъл от предстоящия си албум

След като разкри заглавието и обложката на предстоящия си албум "HURRY UP TOMORROW", The Weeknd официално пусна първия сингъл „Dancing in the Flames“, заедно с музикален видеоклип. Създадени от Anton Tammi и фотографа Erik Henrikkson, обложката на песента, клипът и рекламната фотография са заснети изцяло с новия iPhone 16 Pro. Редки кадри зад кулисите на новата визуализация имаха премиера по-рано тази седмица по време на събитието на Apple „It's Glowtime“, заедно с предварителен откъс от видеото.   

"HURRY UP TOMORROW" бележи кулминацията на прочутата му трилогия, започнала с хитовия „After Hours“ и продължила с „Dawn FM“. Очакването около последната част е огромно, тъй като тя обещава да бъде силно свидетелство за еволюцията на The Weeknd като артист.

На 7 септември носителят на 4 награди "Грами" изнесе грандиозен концерт в Сао Пауло, който бе излъчен ексклузивно в YouTube. Хиляди фенове от цял свят се включиха, за да гледат изпълненията нa Abel и изненадващите гости Playboi Carti и Anitta.

В допълнение към завладяващото си шоу в Сао Пауло и корицата на Billboard Brazil, The Weeknd стартира и дългоочакваното си събитие Halloween Horror Nights в Universal Studios в четвъртък, 5 септември. „The Weeknd: Nightmare Trilogy“ продължава до 3 ноември и надгражда дебюта му от преди две години, като предлага на посетителите единствено по рода си хорър преживяване, изпълнено с неочаквани изненади.

The Voice – We Love Music!  

the weeknd
Сподели
Свързани новини