Wishlist
Начало / Новини / The Weeknd подкани за дарения

The Weeknd подкани за дарения

05 Юни 2020
The Weeknd подкани за дарения

The Weeknd призова музикалните босове и корпоративните си партньори от индустрията да се присъединят към него и да направят сериозни дарения за каузата Black Lives Matter.

Към момента, той самият е дарил $500 000 на най-различни неправителствени организации докато глобалните протести не спират. Певецът иска да се сложи край на полицейското насилие и да има справедливост за афроамериканеца George Floyd, който бе убит от бял полицай в Минеаполис на 25-ти май.

Във вторник шоубизнес индустрията взе участие в #BlackOutTuesday - кауза, създадена за да привлече внимание върху проблема с расовото неравенство. The Weeknd дари сериозна сума пари и тогава, а след като го направи прикани колегите си да последват примера му.

В Twitter и Instagram постове, към които бяха прикачени и логата на огромни музикални компании като Universal, Sony, Warner Music и Apple Music, The Weeknd написа: "Към моите уважавани колеги и партньори - никой не печели повече от музиката на чернокожите, отколкото големите музикални лейбъли и стрийминг платформи. Вчера аз дарих и ви призовавам да направите същото и то публично тази седмица. За мен и за цялото общество това ще означава много."

Музикалните директори все още не са отговорили на призивите на певеца. 



the weeknd подкани дарения
Сподели
Свързани новини