Wishlist
Начало / Новини / The Weeknd и Swedish House Mafia ще заместят Kanye West на Coachella

The Weeknd и Swedish House Mafia ще заместят Kanye West на Coachella

07 Април 2022
The Weeknd и Swedish House Mafia ще заместят Kanye West на Coachella

The Weeknd и Swedish House Mafia бяха обявени за новите хедлайнери на музикалния фестивал Coachella 2022, след като Kanye West се отказа.

Миналата седмица Ye отмени участията си на фестивала, който ще се проведе между 15-17 и 22-24 април в Индиоу, Калифорния. Не е ясно защо той е взел това решение. Участието на Travis Scott, който трябваше да пее заедно с West, също отпада. Миналият месец повече от 50 хиляди души подписаха петиция с молба Kanye да бъде премахнат от фестивала, след като в Instagram публикува коментари за Trevor Noah, които съдържаха расистки обиди.

Новините бяха потвърдени от Coachella, които вчера публикуваха в Instagram нов постер, на който пише "Swedish House Mafia x The Weeknd". Те ще заместят Kanye на 17-т и 24-ти април.

Участието на Swedish House Mafia вече беше насрочено, а The Weeknd сега ще се присъедини към тях.

"С нетърпение очаквам момента в който The Weeknd и Swedish House Mafia ще приключат неделния слот на фестивала", каза организатора на фестивала, Paul Tollet.

Harry Styles и Billie Eilish също са сред хедлайнерите. Участие ще вземат и Flume, Megan Thee Stallion, Disclosure, 21 Savage, Phoebe Bridgers, Doja Cat, Joji, Jamie xx и Run The Jewels.

A post shared by Coachella (@coachella)

View this post on Instagram
kanye west the coachella weeknd swedish house mafia заместят
Сподели
Свързани новини