Wishlist
Начало / Новини / The Voice TV стартира нова рубрика с DENI - гледай я всеки делничен ден

The Voice TV стартира нова рубрика с DENI - гледай я всеки делничен ден

Популярният инфлуенсър ще задава най-забавните въпроси

01 Април 2024
The Voice TV стартира нова рубрика с DENI - гледай я всеки делничен ден

Най-гледаната музикална телевизия в България - The Voice TV стартира нова рубрика с един от най-популярните инфлуенсъри и създатели на видеосъдържание DENI и с подкрепата на EON от VIVACOM. Всеки делничен ден между 08 и 18 часа, в четни часове, на хх:45 може да разбереш отговорите на едни от най-готините и забавни въпроси, които DENI ще задава на различни локации всеки месец. Много смях и приятно настроение ви очакват и в компанията на най-готината музика в ефира на The Voice. Партньорството ни с DENI е част от желанието ни да сме още по-близо до нашата аудитория, да забавляваме и представяме позитивно настроение сред микса от най-новите, най-актуалните и най-харесваните музикални произведения на български и международни изпълнители.

Всеки месец DENI ще ви споделя и кой е "Въпросът на EON", на който може да дадете отговор в Instagram профила на VIVACOM. През месец април той е „Кои са любимите ти филм и сериал в EON?“.

Всички мини епизоди от ефира ни ще се публикуват в нашия сайт в секция "Предавания | Your Voice с DENI", както и в профилите ни във Vbox7 и YouTube.

vivacom deni инфлуенсър your voice eon your voice с deni
Сподели
Свързани новини