Wishlist
Начало / Новини / The Voice TV с нов графичен пакет, изработен в 4К формат

The Voice TV с нов графичен пакет, изработен в 4К формат

28 Юли 2022
The Voice TV с нов графичен пакет, изработен в 4К формат

The Voice TV вече е с изцяло обновен нов графичен пакет от днес, 28/07. Точно в полунощ стартираха новите "шапки" на предаванията, които освен визуално, са и с чисто нова звукова опаковка. Елементите са изработени в 4K формат, 50FPS, за да покажат по-гладки движения и да отговарят напълно на съвременните стандарти за качество в телевизионното излъчване. Най-наблюдателните ТВ фенове забелязаха загатването за предстоящата промяна, което направихме с излъчване на кратки откъси от новите визии през последните дни.

Пакетът съдържа повече от 30 видеоелемента, създадени специално за The Voice TV. Те са иновативни и с модерна визия, съобразена с последните и най-актуални тенденции в медиите. Музикалното озвучаване на елементите също е направено специално за The Voice и превръща медията в най-модерната музикална телевизия в България. 

С новата графична опакова ще предложим още по-качествено съдържание и ще увеличим максимално удоволствието от гледане и слушане на най-големите и обичани хитове. Както и досега, ще предлагаме на нашите зрители най-новите и горещи тракове от българската и световната музикална сцена. В ефир ще правим и ексклузивни премиери от любимите изпълнители, които ще се излъчват първо и единствено в ефира на The Voice.

Предстоят още изненади от The Voice, затова ни последвай във Facebook, Instagram, TikTok и Viber канала, за да научаваш пръв всичко най-интересно от нас и света на шоубизнеса.

the voice нов пакет графичен изработен формат
Сподели
Свързани новини