Wishlist
Начало / Новини / THE VOICE се обединява с BEACH, PLEASE! - най-големият градски фестивал от Централна и Източна Европа!

THE VOICE се обединява с BEACH, PLEASE! - най-големият градски фестивал от Централна и Източна Европа!

10-14 юли, Костинещи, Румъния - със специалното участие на Travis Scott - американският рапър, шесткратен носител на Грами, поставя Costinești на картата на международната музика

09 Юни 2024
THE VOICE се обединява с BEACH, PLEASE! - най-големият градски фестивал от Централна и Източна Европа!

Топ хитове, незабравима енергия и невероятна сцена са готови да завладеят плажа на Costinești от 10 до 14 юли, в безпрецедентно събитие за Румъния! Travis Scott, американската суперзвезда на рап музиката, идва на живо за първи път в северната ни съседка, само на няколко километра от границата с България, на Beach, Please! 2024. Travis Scott, Wiz Khalifa, Anitta, Yeat, Don Toliver и още над 200 топ изпълнители ще бъдат на черноморското крайбрежие в северната ни съседка! С медийната подкрепа в България на радио и телевизия The Voice - We Love Music.

Известен с невероятните успехи в класациите на Billboard и наелектризиращи изпълнения, Travis Scott винаги успява да завладее сърцата на феновете. От „Sicko Mode“ до „Goosebumps“ и „Highest in the Room“, неговият новаторски стил е източник на вдъхновение за младежите по целия свят. Качествата в неговите умения и решителност, последователни музикални проекти, начинът, по който се отнася към хората, особено към младата публика, и марките, лекотата на преминаване през различни вселени и неговата автентичност, го направиха да бъде смятан за най-влиятелния човек сред младежите. (според проекта „Complex Collective – The Future of Influence“.) С футуристичен звук, силни текстове и неустоимо присъствие на сцената, Travis Scott е шесткратен носител на Grammy и носител на награда Billboard. Той е не само певец, но и автор на песни, музикален продуцент и организатор на известен музикален фестивал. През цялата си кариера Scott постигна четири хита номер едно в класацията Hot 100 на Billboard в САЩ, заедно с общо над сто песни в чартовете. Travis Scott обещава незабравимо шоу, което ще остане в сърцата на всички присъстващи.

Beach Please Festival, създаден в Costinești, най-младия морски курорт в Румъния, обещава винаги да остане верен на младото поколение. И така, Travis Scott е уникално преживяване за румънските и международните посетители на фестивала в целия свят.

Заедно с него, Anitta, актуалната гореща сензация, ще направи своя дебют в Румъния на сцената на най-големия градски фестивал в Югоизточна Европа - Beach, Please! 2024. Списъкът с ексклузивни артисти и изпълнители, които ще бъдат за първи път в Румъния не свършва тук: 6ix9ine, Trippie Red и City Morgue, трима от най-горещите артисти на момента, ще излязат за пръв път на една сцена, а French Montana, Swae Lee, Yeat , Don Toliver, Lil Pump, Chief Keef са само част от потвърдените хедлайнери, които ще изнесат концерти между 10 и 14 юли в Costinești, на няколко километра от България.

Вече са продадени над 50 000 билета, така че ако искате да посетите фестивала, трябва да побързате. 

„Beach, Please!“ дебютира през 2022 г. на плажа на Costinești, съоснован от Stefan Lucian (Global Records) и Andrei Selaru (Selly Media Network) в много по-малка версия, само с 30 000 посетители. Публиката на фестивала почти се утрои от година на година. Близо 80 000 души дойдоха на най-големия градски фестивал край морето през втората година, а сега, през 2024 г., се очакват над 200 000 души. Инвестицията тази година възлиза на 10,5 милиона евро, от които 5 милиона са разпределени разходи за артисти. Тази година фестивалът ще осигури и огромна къмпинг зона, обхващаща 15 000 квадратни метра.

Уебсайт: https://beach-please.ro/en/home-en/

Подробности за къмпинга: https://beach-please.ro/en/info-2/

anitta 6ix9ine travis scott swae lee don toliver beach please Костинещи Румъния trippie red city morgue french montana yeat lil pump chief keef
Сподели
Свързани новини