Wishlist
Начало / Новини / Телевизионното шоу на Ellen е спряно до 30-и март

Телевизионното шоу на Ellen е спряно до 30-и март

20 Март 2020
Телевизионното шоу на Ellen е спряно до 30-и март

Ellen DeGeneres е като всички нас - стои си вкъщи затворена, спазвайки стриктно призива на властите са социална дистанция, и умира от скука. За разлика от нас обаче, жената има телефонните номера на куп знаменитости, на които може да позвъни просто така, за да убие малко време.

Телевизионното шоу на Ellen е спряно до 30-и март заради опитите да се ограничи разпространението на коронавируса и водещата си стои у дома и, както се вижда от постовете й в Instagram, няма какво да прави.

DeGeneres публикува няколко забавни клипчета в акаунта си, в които си седи или се излежава на дивана в домашни дрехи, напълно отегчена, и решава да прозвъни няколко приятели, за да се намира на работа. Първо започва с обаждане на Adam Levine, на когото честити рождения ден, после се свързва с Justin Timberlake и съпругата му Jessica Biel, и накрая - с John Legend и жена му Chrissy Teigen. Разговорите са кратки и диалогът протича по схемата “Какво правиш? - Нищо. Седя си вкъщи”.

“Иска ми се да имах деца в момента. Толкова ми е скучно”, казва DeGeneres на Legend преди да му затвори телефона с репликата "Просто исках да ви се обадя и да ви кажа здрасти. Чао”.

Както се вижда, и на звездите им свършват идеите какво да правят, докато си стоят принудително (или доброволно, зависи от гледната точка) у дома. По-рано Ellen качи серия смешни клипчета, на които се захваща да реди пъзел от 4000 части, после гледа собственото си шоу по телевизията и дори се учи да прави фокуси. Водещата публикува и избрани смешни видеа и снимки от интернет, свързани със социалното дистанциране на хората заради COVID-19.


Снимка: Instagram

шоу март ellen телевизионното спряно 30-и
Сподели
Свързани новини