Wishlist
Начало / Новини / Тейлър Суифт пусна нов албум - The Tortured Poets Department

Тейлър Суифт пусна нов албум - The Tortured Poets Department

19 Април 2024
Тейлър Суифт пусна нов албум - The Tortured Poets Department

Тейлър Суифт издаде дългоочаквания си албум "The Tortured Poets Department" - 11 студиен албум на мегазвездата. "Новият албум THE TORURED POETS DEPARTMENT. Излиза сега", написа тя в профила си в Instagram, като завърши съобщението с емотиконка на сърце.

Два часа по-късно тя публикува:

"Това е изненада в 2 часа сутринта: The Tortured Poets Department е таен ДВОЕН албум. Написах толкова много измъчена поезия през последните 2 години и исках да споделя всичко това с вас, така че ето я втората част на TTPD: The Anthology. 15 допълнителни песни. И сега историята вече не е моя... тя е изцяло ваша".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Суифт беше разкрила издаването на албума на наградите "Грами" през февруари - вечер, в която 34-годишната милиардерка спечели рекордния четвърти приз за албум на годината. С излизането на "Tortured Poets" в САЩ в полунощ източно време (04:00 ч. по Гринуич) изпълнителката може да се окаже на път да получи пети.

Работната теория беше, че албумът е съсредоточен върху бившия ѝ, британския актьор Джо Олуин, с когото Суифт се срещаше от 2016 г. до раздялата им преди около година. Феновете на Суифт смятат, че заглавието на албума на тяхната кралица е вероятна препратка към този текстови кръг.

Суифт вече разкри траклиста със заглавия, включващи "So Long, London", "I Can Fix Him (No Really I Can)" и "The Smallest Man Who Ever Lived".

Сред участниците в албума са и Florence + The Machine, както и Post Malone, за когото Суифт заяви, че ще участва в първия си сингъл "Fortnight".

The Voice - We Love Music!       

албум нов Тейлър Суифт Джо Олуин
Сподели
Свързани новини