Wishlist
Kygo, Zak Abel ft. Nile Rodgers
Kygo, Zak Abel ft. Nile Rodgers
For Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Тази година The Voice e партньор на кампанията #steniskanabala

Тази година The Voice e партньор на кампанията #steniskanabala

19 Февруари 2020
Тази година The Voice e партньор на кампанията #steniskanabala

Телевизия The Voice e партньор на една изключително значима кауза -  #steniskanabala. През 2013 г. един цял випуск абитуриенти от Пирот отиде на бала с тениска, вместо с рокля или костюм, и дари спестените пари на деца в неравностойно положение. Година по-късно, в България, примерът им се превърна в дарителската инициатива #steniskanabala за по-нататъшното образование на абитуриентите сираци и полусираци. И така, за седма поред година, ще помогнем всички завършващи ученици да имат възможност за равен старт в живота.


Този път организаторите решиха освен с дарения да поканят всички нас да вземем активно участие в инициативата и чрез изпращането на предложения за дизайн на тениската – символ на каузата.

Изпратете идеите си на нa  steniskanabala@motopfohe.bg Те ще бъдат разгледани от нашето 3 - членно жури, съставено от Антония Йорданова,   Дарин Маджаров, и нашия колега, и водещ - BallaN. След внимателно обсъждане, те ще изберат победителя. Така някой от вас ще има гордостта авторският му дизайн да бъде носен от над 40 хиляди човека и да даде лице на каузата през 2020 г. Влезте на http://www.steniskanabala.bg/, за да видите пълните условия за участие в конкурса. Успех!

the voice тази година кампанията партньор steniskanabala
Сподели
Свързани новини