Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift пуска "Taylor версията" на "Love Story"

Taylor Swift пуска "Taylor версията" на "Love Story"

11 Февруари 2021
Taylor Swift пуска "Taylor версията" на "Love Story"

Taylor Swift обяви, че ще издаде "Taylor версията" на нейния сингъл от 2008 г. "Love Story" утре, 12-и февруари, а скоро ще представи и презаписания си албум "Fearless", като в предстоящата версия са включени 6 неиздавани досега песни. Те са създадени между 16-ия и 18-ия рожден ден на певицата. 

Това е първата порция от "старата" музика на звездата, която тя презаписва, след скандалите около продажбата на правата върху първите шест албума в кариерата й. 

"Love Story (Taylor’s Version)" пристига точно навреме за уикенда на Свети Валентин, а част от парчето прозвуча за първи път в реклама на сайт за запознанства, в която участва Ryan Reynolds. 

Наблюдателни фенове забелязаха главни букви в изявлението на Swift по повод премиерата на новата версия на нейната песен. Събрани заедно те изписват датата 9-и април, затова се появиха предположения, че точно тогава ще излезе целият албум.

"Fearless" е албумът с най-много награди в историята на кънтри музиката и донесе на Swift първата статуекта "Грами" за албум на годината. Тя спечели в категорията и през 2016 г. с хитовата колекция "1989". Тази година пък е номинирана с "Folklore".

Албумът "Fearless" е продаден в милиони копия по света и съдържа синглите "White Horse", "You Belong With Me", "Fifteen" и "Fearless".

През ноември, когато започна да презаписва музиката си, за да възстанови правата си над нея, Swift определи процеса като "невероятно приключение". 

*Снимка: Instagram

taylor swift пуска версията love story
Сподели
Свързани новини