Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift пуска нов мърч

Taylor Swift пуска нов мърч

01 Февруари 2023
Taylor Swift пуска нов мърч

Taylor Swift сподели последната си мърч колекция преди турнето си "The Eras Tour".

Новата колекция включва суичъри и тениски, които са украсени с рисунки на поп звездата, които представят всички 10 нейни албумни ери. В колекцията има още стикери за автомобили и временни татуировки. Лимитираният мърч ще е наличен чрез уебсайта store.taylorswift.com до утре (2 февруари).
 

Линията от продукти излиза седмица след като Swift сподели официалното видео за песента "Lavender Haze". През януари тя потвърди, че репетициите за турнето вече са започнали. 

Певицата публикува наскоро стори в Instagram, за да уведоми феновете си за продажба на ексклузивни дигитални копия на последния ѝ албум "Midnights", които включват бонус материали за четири трака. 

Още пред ноември миналата година Taylor обяви, че северноамериканската част от турнето ще стартира през март, като впоследствие добави още 17 концерта поради големия интерес. Специални гост-изпълнители на турнето ще бъдат Paramore, Beabadoobee, Phoebe Bridgers, Girl In Red, MUNA, Haim, Gayle, Gracie Abrams и Owenn.

Въпреки това, процесът на закупуване на билети беше свързан с противоречия, след като феновете съобщиха за дълго време на изчакване, прекъсвания на уебсайтове и свръхнадути цени в сайтовете за препродажба. По-късно компанията за продажба на билети призна, че се е поддала на „исторически безпрецедентното търсене“, преди да отмени общата продажба.

Фенове на Swift впоследствие организираха свои кампании срещу Ticketmaster. Беше заведен и колективен иск срещу компанията. 

taylor swift
Сподели
Свързани новини