Wishlist
Ella Henderson ft. Rudimental
Ella Henderson ft. Rudimental
Alibi
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift представи две нови версии на „Cruel Summer“

Taylor Swift представи две нови версии на „Cruel Summer“

19 Октомври 2023
Taylor Swift представи две нови версии на „Cruel Summer“

Taylor Swift представи две нови версии на своя хит „Cruel Summer“ от 2019 г.

Днес суперзвездата се появи в социалните медии, за да обяви, че е пуснала версия на живо на „Cruel Summer“, взета от наскоро излезлия ѝ концертен филм, "Taylor Swift: The Eras Tour".

Swift написа в Instagram: 

„Едно от любимите ми неща, които направихте, беше, когато подкрепихте "Cruel Summer" ТОЛКОВА много, че в крайна сметка започнах шоуто "The Eras Tour" с него. Заради старите времена, пускам аудиото на живо от турнето, за да можем всички да го крещим в уюта на домовете и колите си“.

Версията на живо на „Cruel Summer“ от "Taylor Swift: The Eras Tour" не е единствената, която певицата пусна днес. Тя сподели също нов ремикс на песента „Loner“ от продуцента LP Giobbi.

„Cruel Summer (На живо от "The Eras Tour")“, „Cruel Summer (LP Giobbi remix)“ и оригиналната версия на песента са обединени в пакет от три песни, озаглавен „The Cruelest Summer“ и е наличен в стрийминг платформите.

 "Taylor Swift: The Eras Tour", чиято премиера беше на 13-и октомври, документира шестте изяви на Swift на стадион SoFi в Лос Анджелис по-рано тази година. Шоутата включваха сетлист, обхващащ цялата ѝ кариера, който включваше песни от всичките ѝ десет албума от „Fearless“ до „Midnights“.

Swift разкри и няколко песни, които ще бъдат добавени към презаписания ѝ албум "1989", който ще излезе на 27-и октомври. Заглавията са "Is It Over Now?", "Now That We Don’t Talk", "Say Don’t Go" и "Suburban Legends".

 
турне taylor swift eras cruel summer
Сподели
Свързани новини