Wishlist
#New4U: Zara Larsson & David Guetta
#New4U: Zara Larsson & David Guetta
On My Love
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift отговори на седемгодишна фенка

Taylor Swift отговори на седемгодишна фенка

31 Март 2023
Taylor Swift отговори на седемгодишна фенка

Taylor Swift сбъдна мечтата на млада фенка, след като отговори на писмото ѝ по време на концерт в Лас Вегас. 

Преди шоуто, седемгодишната Bella е написала писмо на Swift и успяла да го изпрати на изпълнителката. Майката на Bella, Gina Lanzino, сподели детайли от TikTok от отговорът на Taylor.

В писмото Bella е нарисувала картина и пита певицата, кой е любимият ѝ цвят. Писмото е стигнало до Swift, след като разпоредител по време на концерта се е съгласил да го предаде на изпълнителката. 

"Беше по средата на концерта, когато едни хора дойдоха и питаха за Bella. Към този момент вече бях забравила за писмото", казва майката на момичето. "Казаха: 'Искаме да ти дадем това'. Беше писмото, което Bella написа за Taylor и тя го беше подписала."

Това не е първият път, в който певицата отговаря на фен. При старта на турнето в Глендейл, Аризона, певицата обеща на 13-годишна фенка, която оцеляла след инцидент, да получи безплатни билети за неин концерт. Isabella McCune е искала да отиде на турнето на звездата през 2018 г. , но претърпяла инцидент, който я оставил с 65% изгаряния по тялото. Детето е останало девет месеца в болница. 

@momlifepartyof4 Quick little Taylor Story time! Yes, I’m using the bold filter because mama is exhausted 😂 Thank you @taylorswift @taylornation for making my girl so happy! #erastour #erastourtaylorswift #erastourlasvegas #vegas #taylorswift #taylornation ♬ original sound - Gina

taylor swift
Сподели
Свързани новини