Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift изпрати цветя на Don McLean

Taylor Swift изпрати цветя на Don McLean

02 Декември 2021
Taylor Swift изпрати цветя на Don McLean

Американската звезда Taylor Swift изпрати цветя и написано на ръка писмо на Don McLean, след като счупи неговия рекорд в Bilboard Hot 100.

Наскоро "All Too Well (10 Minute Version)", част от албума "Red (Taylor’s Version)", стана най-дълго задържалият се номер едно хит в Billboard Hot 100. Така певицата успя да измести Don McLean, чийто осемминутен трак "American Pie (Parts I & II)" се е задържал за 4 седмици на върха през 1972.

В разговор с Billboard след поражението си, музикантът обясни: "Има какво да се каже за една страхотна песен, която се задържа толкова дълго. "American Pie" остана на върха в продължение на 50 години и сега Taylor Swift свали това историческо произведение на изкуството".

"Нека си го кажем, никой не иска да загуби първото място, но ако трябваше да загубя от някого, със сигурност се радвам, че го изгубих от една страхотна певица и автор на песни, каквато е Taylor", добави той.

Вчера в социалните мрежи, McLean сподели снимки на писмо и цветя, които Taylor Swift му е изпратила. В писмото звездата пише "Don, няма да забравя, че стоя на раменете на гиганти. Твоята музика винаги е била важна за мен. Изпращам ти любов. Твоята фенка, Taylor".

Междувременно, Taylor Swift беше номинираната за албум на годината на наградите Grammy.

taylor swift изпрати цветя don mclean
Сподели
Свързани новини