Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift дари 1 милион долара на жертвите на торнадо в Тенеси

Taylor Swift дари 1 милион долара на жертвите на торнадо в Тенеси

13 Декември 2023
Taylor Swift дари 1 милион долара на жертвите на торнадо в Тенеси

Taylor Swift дари 1 милион долара на щата Тенеси в събота, след като турнадо уби шест души и причини огромни материални щети.

33-годишната изпълнителка направи дарението на Фонд за спешно реагиране на Тенеси към Фондацията на общността на Среден Тенеси.

В понеделник главният изпълнителен директор Хал Като потвърди приноса на Swift към организацията, която помага на жителите чрез предоставяне на финансова помощ, храна, временно жилище и почистване на отломки.

През 2020 г. Swift направи дарение на фондацията след тогавашното торнадо.

„Нешвил е моят дом и фактът, че толкова много хора са загубили домовете си и много повече в Среден Тенеси, е опустошителен за мен“, написа тогава поп суперзвездата в Instagram.

Певицата е родена в Пенсилвания, но като тийнеджърка се е преместила в Нешвил със семейството си, за да преследва музикалната си кариера. Въпреки че сега има домове в други щати на САЩ, Swift все още има имоти в Тенеси и все още гласува там.

Taylor е известна със своята филантропия. Съвсем наскоро тя направи щедри вноски в хранителни банки във всеки град в САЩ, в който имаше концерт по време на турнето си "Eras Tour" по-рано тази година.

taylor swift
Сподели
Свързани новини