Wishlist
Начало / Новини / Тайните на Miley Cyrus за новия й албум

Тайните на Miley Cyrus за новия й албум

15 Септември 2020
Тайните на Miley Cyrus за новия й албум

Поп звездата Miley Cyrus признава, че винаги се е притеснявала за водещите сингли на новите си албуми, защото те задават тона на целия проект. 

За щастие "Midnight Sky", първият трак от очаквания седми студиен албум на певицата, разби класациите. 

В интервю за френско радиопредаване, Miley разкри какво можем да очакваме от "She Is Miley Cyrus", първият от три години насам неин албум: "Когато пея live, аз правя cover-и на различни изпълнители - от Britney Spears до Metallica, така че албумът ще е огледало на това, което съм аз, а именно различни парченца вдъхновение и влияние."

Междувременно Miley разкри, че вдъхновението за "Midnight Sky" е дошло след дива нощ, прекарана с музикални легенди като Billy Idol, с когото тя си партнира в трака "Crawling". Те купонясвали заедно още преди настъпването на пандемията, а сега ни става ясно и откъде идва част от текста на парчето: "Yeah, it's been a long night and the mirror's telling me to go home".

Певицата разказа, че е имала участие в хотел Morrison заедно с The Doors. След като приключили работа, всички заедно тръгнали по нощните заведения, а в един момент тя искала да си направи селфи. "След цялото това парти изглеждах ужасно. Бях потна, спиралата ми се беше размазала и се стичаше по лицето ми и си помислих, че е време да се прибирам вкъщи".

Miley сподели също, че новият й албум няма да има жанр. "По същия начин, по който аз обичам да съм без определен пол, искам и албумът ми да е без определен жанр" - казва тя. 

новия албум miley cyrus тайните
Сподели
Свързани новини