Wishlist
Calvin Harris, Sam Smith
Calvin Harris, Sam Smith
Desire
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Тайната за клипа на 911

Тайната за клипа на 911

23 Септември 2020
Тайната за клипа на 911

Tarsem Singh, режисьорът на последния клип на Lady Gaga "911", разказа повече за концепцията на видеото и сподели, че то е било предназначено за Massive Attack още преди две десетилетия. 

Пред Entertainment Weekly, той споделя:

"Преди около 20 години смятах, че тази концепция ще е страхотна за Massive Attack. Обичам тяхната песен "Angel", но така и не успяхме да напаснем гафиците си. Исках да направим снимките в Намибия, на пясъчните дюни, но вече бях снимал филма "The Cell" там през 2000г. и идеята отпадна" .

Въпреки че в крайна сметка е използвал клипа за новата песен на Gaga, той признава, че до този момент никога не е чувал друга нейна песен. 

"Имах тази идея още преди 28 години! Когато се срещнахме й казах, че никога не съм чувал нейна песен и не съм гледал "A Star Is Born". Казах й също, че песента ще е от голямо значение за мен. Най-добрите режисьори на музикални видеа чуват една песен и след това правят видео специално за нея ... Мислех да изчакам да чуя правилното парче, което да съвпадне с идеите ми, но много харесах 911". 

Singh издаде също, че вдъхновението за клипа е дошло от "Магьосникът от Оз".


тайната клипа 911
Сподели
Свързани новини