Wishlist
Dua Lipa
Dua Lipa
Don't Start Now (Regard Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Съпругът на Nicki Minaj е под домашен арест

Съпругът на Nicki Minaj е под домашен арест

25 Септември 2023
Съпругът на Nicki Minaj е под домашен арест

Съпругът на Nicki Minaj е поставен под домашен арест заради заплахи отправени срещу рапъра Offset.

Според изданието "The Hollywood Reporter" Kenneth Petty, който се омъжи за Minaj през 2019 г. , е с наложена мярка за неотклонение 120 дни домашен арест, след като е нарушил условията на пробацията.

Съобщава се, че Petty е публикувал клипове в социалните медии, на които изглежда, че заплашва бившия рапър от група "Migos". Централният окръг на Калифорния нареди домашния арест на Petty в сряда (20 септември).

Съгласно съдебното разпореждане Petty е записан във видеоклип да отправя заплахи към конкретно лице, в присъствието на друг човек, който има криминално досие. Petty, заедно с още двама мъже, беше заснет миналата седмица да отправя заплахи срещу Offset пред хотел в Ню Йорк.

Във видеоклипове, които се появиха в социалните медии миналата събота (16 септември), Petty и другите двама мъже говорят за Offset. Твърди се, че те са смятали, че Offset е отседнал в хотела.

Offset, който е женен за Cardi B, отговори, като сподели видеоклип, на който стои пред частен самолет, смеейки се и намеквайки, че Petty е разорен.

Minaj и Cardi имаха дългогодишна вражда и бяха замесени в спор на парти по време на Седмицата на модата в Ню Йорк през 2018 г. Двете се появиха заедно в сингъла на Migos от 2017 г. „MotorSport“.

През юли 2022 г. Petty беше осъден на три години пробация, след като се призна за виновен за това, че не се е регистрирал като извършител на сексуално престъпление в щата Калифорния през 2020 г. Още през 1995 г. той е бил осъден за опит за изнасилване на 16-годишено момиче. Petty прекарва четири години в затвора в Ню Йорк.

Като част от присъдата му беше наредено да се регистрира като извършител на сексуално престъпление – статус, който трябва да се актуализира всеки път, когато се движи между щатите.

Жертвата на Petty, Jennifer Hough, заведе дело срещу него и Minaj през август 2021 г. Tя обвини двойката в тормоз и сплашване и oсъди Petty за сексуално насилие във връзка с присъдата от 1995 г. 

nicki minaj
Сподели
Свързани новини