Wishlist
Начало / Новини / Съпругата на Ed Sheeran очаква дете

Съпругата на Ed Sheeran очаква дете

12 Август 2020
Съпругата на Ed Sheeran очаква дете

Според британски медии съпругата на Ed Sheeran Cherry Seaborn е бременна с първото им дете и се очаква да роди в следващите седмици. С това хитмейкърът е поредната знаменитост, която ще стане родител съвсем скоро.

Двойката, която държи личния си живот далеч от любопитните, е успяла да запази в тайна бременността благодарение на социалната изолация заради коронавируса. 

Източник, близък до семейството, е споделил пред The Sun: "Ed и Cherry са на седмото небе от щастие. Те много се вълнуват, но са дискретни. Карантината беше идеалното извинение да не бъдат забелязвани на публично място от известно време, но важният момент наближава и вълнението се увеличава, затова вече са започнали да съобщават новината на семейството и приятелите си”.

Ed Sheeran благодари на жена си.

Според анонимния източник певецът и неговата ученическа любов правят последните приготовления у дома и очакват бебето да се роди до края на лятото.

Още преди избухването на пандемията Sheeran обяви, че си взима дълга почивка от музикалната си кариера, за да се посвети на семейния живот след години турнета по света.

Ed Sheeran потвърди, че е женен.

Ed и Cherry се ожениха на частна церемония през януари миналата година. 


sheeran очаква дете съпругата
Сподели
Свързани новини