Wishlist
Playmen ft. Klavdia
Playmen ft. Klavdia
Movin' Too Fast
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Световното турне на Nicki Minaj ще се фокусира върху новия ѝ албум

Световното турне на Nicki Minaj ще се фокусира върху новия ѝ албум

19 Декември 2023
Световното турне на Nicki Minaj ще се фокусира върху новия ѝ албум

Предстоящото турне на Nicki Minaj ще се фокусира върху новия  ѝ албум "Pink Friday 2".

41-годишната рапърка издаде петия си албум по-рано този месец и постигна огромен успех в класациите, дебютирайки под номер 1 в американската класация за албуми Billboard 200. Сега тя разкри, че турнето ѝ през 2024 г. ще се базира върху новите ѝ песни, а не върху най-големите ѝ хитове. 

"Досега съм правила три световни турнета, хората познават добре музиката ми, така че фокусът сега ще падне върху новия ми албум, ще създам един свят от него и всичко ще се върти около него. Но въпреки това, ще се забавляваме и със старите ми парчета както винаги. Винаги искам да съм сигурна, че изпълнявам рап и поп музиката ми, така че всички да са щастливи. Ще се постарая феновете ми да се чувстват добре на концерта."

Турнето "Pink Friday 2" ще стартира в Оукланд, Калифорния на 1 март и ще направи обиколка в САЩ, преди да се отправи към Европа на 7 юни. 

В интервюто, Nicki сподели още, че Whitney Houston е имала огромно влияние над кариерата ѝ.

„Бях малко дете, но през уикендите бях с леля си през цялото време и пускахме нейната музика на истински грамофон и това беше една от най-забавните части от детството ми, така че имам истинска връзка за нея. И с Diana Ross също, защото майка ми винаги пускаме Diana и Supremes вкъщи”, добави Minaj.

nicki minaj
Сподели
Свързани новини