Wishlist
Начало / Новини / Страхотни събития от едни от най-актуалните заведения в София

Страхотни събития от едни от най-актуалните заведения в София

02 Март 2020
Страхотни събития от едни от най-актуалните заведения в София

През Третият месец, носещ славянското име „сухий”, отговарящ на съвременното наименование „Март”-месецът на Марс (Martius), бога на войната. Ние не пропускаме да Ви предложим отново група от страхотни предложения за партита и концерти. Предложения изпълнени с много позитивни емоции и качествена музика, гарантиращи на всеки посетител едно качествено изживяване на вечерта в събитията ни, които ще видите по-долу Ви очакват няколко страхотни събития от едни от най-актуалните заведения в София.


Започваме със столичния клуб Club Terminal 1, който е приготвил за Вас едно предложение за превържениците на музика от 60's, 70's, 80's and 90's . Събитието ще се проведе на 5 март ( и всеки следващ четвъртък) темата на вечерта е RETRO PARTY, а за доброто настроение през цялата нощ ще се погрижи момчето, което оставя отпечатъка си върху лицето на всяко едно начинание с което се захване - МАРТИН МИХАЙЛОВ и не помлко известния му колега DJ MARTI G - носител на наградата най-добър ретро DJ.

Повече информация за събитието можете да намерите в календара на The Voice или тук.


Второто предложение идва от нашите приятели в клуб Mixtape 5,  където на 6 март един от най-влиятелните и популярни изпълнители на европейската реге сцена Taiwan MC(той се завръща в София за да представи предстоящият си албум “Special Request” пред родна сцена,) ще застане рамо до рамо със Samity за едно незабравимо Reggae/Hip-Hop/Dancehall пътешествие. Вечерта ще започне с огнена реге/хип хоп селекция от Beatoven, който е много добре познат сред последователите на Sofia Steppers. Заедно с него на микрофона ще застане и родният раста МС Kappa Irie (ZionLionz). Афтърпартито е доверен на Mosco & Sly, които ще застъпят веднага след шоуто на Taiwan MC & Samity с огнена селекция до ранните часове.

Повече информация за събитието можете да намерите в календара на The Voice или тук


Поредна порция забавления са ни подготвили и Studio5. Те ни канят на 6 март да се насладим една шеметна вечер минаваща през Берлин, Париж и Холивуд и поставяща началото на един от най-атрактивните джаз формати в България. За доброто настроение и неслизащите от лицата усмивки през цялата вечер ще се грижат впечатляващия опит на Вера и Ангел Заберски Трио.Заедно с още две виртуозни имена от българския музикален елит - Борис Таслев - бас и Стоян Янкулов /Стунджи/ - барабани, Вера Шандел и Ангел Заберски стартират тази тъй успешна поредища носеща името Jazz Boudoir by Vera Chandelle & Angel Zaberski Trio още през 2011. Повече информация за събитието можете да намерите в календара на The Voice или тук


И като финал от нас но разбира се с не помаловажни от дредходните ни предложения,няма как да споменем столичния клуб BEDROOM, който е подготвил за Вас Ladies Friday! – Bedroom Club винаги е провокирал със своята концепция, стандарти за шоу и критерии за забавление. Това e вечер, която последните месеци се превърна в поредица от открояващи се партита, в центъра на които са всички дами. Този петък (06.03) ще можете да станете свидетели на една от най-атрактивните поредици „Ladies Friday“, която се провежда всеки месец в Bedroom Premium Club. Всички дами в клуба ще се радват на безплатен вход, комплименти от заведението и различни подаръци.

Повече информация за събитието можете да намерите в календара на The Voice или тук


софия едни събития страхотни най-актуалните заведения
Сподели
Свързани новини