Wishlist
Начало / Новини / Стартираме поредица от зашеметяващи парти предложения

Стартираме поредица от зашеметяващи парти предложения

13 Януари 2020
Стартираме поредица от зашеметяващи парти предложения

През  януари месецът на Янус, римският бог на вратите и проходите, на Слънцето и светлината, както и на всяко начало и край, стартираме поредица от зашеметяващи парти предложения в календара  на The Voice и Eventiplier. Предложения изпълнени с много позитивни емоции и качествена музика.

На 15 януари  столичния клуб Bedroom ви кани да се позабавляваме заедно с live on stage и поп хамелеонът Дара-  момичето  с огнен дух и маниер на кокетна хулиганка, преминаваща през хиляди визуални метаморфози. На сцената тя е истинска природна стихия – ако косата й не е в расти с нюансите на пожар, то енергията й със сигурност ще изпепели всички пасивни и кисели фенове в публиката, което гарантира изживяване на една незабравима вечер. 

И това не е едиственото предложение на – Bedroom Club  който винаги е провокирал със своята концепция, стандарти за шоу и критерии за забавление . На 18 януари може да станете свидетели на една от най-атрактивните  парти вечери провела се под наслов „Fetish Night“ .

За любителите на хаус и техно музика  на 18 януари   Sat044  обявява RED & BLACK FLAGS . Мястото на събитието  е EXE CLUB, който успя за три години да  изгради най-успешния млад бранд в организацията на събития с електронната музика.  За доброто настроение на своята вярна фен база през вечерта ще се погрижат не безизвестните  DJ Pavel Petrov ツ x Peppou.

Разбира се няма как да пропуснем и приятелите ни от KЛTRAN. Те продължават своята поредица партита този път мястото е ФАБРИКА 126  а датата е  18 януари. За доброто настроение през вечерта ще се  погрижи  WNDRLST - техно DJ и продуцент  намиращ  се в Ротердам, Холандия - на 25 години с корените си в индустриалната и тъмно техно.  През последните години той е разширявал своя личен стил и експериментира с много звуци, за да създаде уникална, но много отчетливи ритми. Притежава собствена  категория техно Occult Rhythms и пуска парчета по други известни категории като Grounded, Otomo Trax и Industrial Philharmonics. С продължителната подкрепа на артисти  като Dax J, Paula Temple, Rebekah, I Hate Models и SNTS. Той бързо утвърждава своето име на техно сцената.

Това не са всичките ни предложения. Разбира се няма как да пропуснем да споменем и столичния клуб Библиотека където всички се забавляват приказно, а Пепеляшките остават красиви принцеси и след 00:00 часа! Заглавията в тяхната „библиотека“ са толкова много и разнообразни, че принцовете, макар винаги чаровни, са всеки път различни! Всяко едно парти има своя мотив този път те са избрали за своите гости да се забавляват под наслова Most Wanted .За дооброто настроение през вечерта ще се погрижи  Yavor M .


парти поредица предложения стартираме зашеметяващи
Сподели
Свързани новини