Wishlist
Billie Eilish
Billie Eilish
Birds of a Feather
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Стартира четвъртото издание на Sofia Songwriting Camp

Стартира четвъртото издание на Sofia Songwriting Camp

08 Октомври 2024
Стартира четвъртото издание на Sofia Songwriting Camp

С всяка година „Sofia Songwriting Camp“ затвърждава позицията си като едно от най-значимите музикални събития у нас. Четвъртото издание на единствения по рода си международен творчески лагер за писане на музика у нас ще се проведе от 3-ти до 9-ти ноември и отново ще събере талантливи автори, изпълнители и музикални продуценти от цяла Европа, Корея и САЩ в сърцето на ски курорта Боровец.

Организаторите от „Вирджиния Пъблишинг“ обявяват конкурс, който ще даде възможност на петима български композитори, текстописци и аранжори, които са членове на българското авторско дружество „Музикаутор“, да станат част от това седемдневно приключение заедно с някои от най-големите български звезди. Всеки, който създава музика, може да подаде своите авторски материали ТУК от 7 октомври до 31 октомври. Запишете се сега на https://ssc.bg/bg/.

Победителите в конкурса ще бъдат обявени на 2 ноември от 11:00 ч. в рамките на специално събитие (Workshop + Listening Session) на Сцената в Централни хали (ниво -1). И тази година всеки, който иска да научи повече за модерния творчески процес и за ролята на музикалния издател, ще има възможност да се срещне и да получи обратна връзка за творчеството си от ментори с огромен опит и успехи в сферата. Сред тях са основателят и главен изпълнителен директор на KREATION Music Rights Europe - Robin Jenssen, музикалният продуцент с 68 песни, които са били номер 1 в класациите на Billboard - Jin Suk Choi, както и носителят на награда "Грами" за албума на Lauryn Hill “Miseducation of Lauryn Hill” и номиниран за "Bound 2" на Kanye West - Che Pope.

Събитието се осъществява с подкрепата на „МУЗИКАУТОР“, Kaufland, Nescafe 3in1 и с медийната подкрепа на The Voice Radio & TV.

sofia songwriting camp
Сподели
Свързани новини