Wishlist
Начало / Новини / Спряха профила на Lisa от BLACKPINK в Weibo

Спряха профила на Lisa от BLACKPINK в Weibo

02 Ноември 2023
Спряха профила на Lisa от BLACKPINK в Weibo

Спряха профила на Lisa от BLACKPINK в социалната мрежа Weibo, след спорното изпълнение на певицата в знаменитото кабаре Crazy Horse в Париж.

Профилът на Lisa не е достъпен от сряда, 1-ви ноември. Блокирането идва само седмици след като певицата изнесе концерт в кабарето Crazy Horse в Париж, което „предизвика огромен дебат в строго регулирания интернет в Китай“, според CNN.

Отваряйки профила на изпълнителката се вижда съобщение, което гласи:

„Акаунтът вече може не може да бъде преглеждан, тъй като е получил оплаквания за нарушения на закона и разпоредбите, както и съответните правила от Правилата за управление на общността на Weibo“.

В момента не е ясно какви оплаквания е получил акаунтът на Lisa преди спирането му. Акаунтите в Weibo на другите членове на BLACKPINK Jennie, Rosé и Jisoo все още са достъпни.

YG Entertainment казаха, че не могат да коментират ситуацията, тъй като преговорите с Lisa за подновяване на договора ѝ все още продължават.

Твърди се, че няколко марки също са изтрили изображения с Lisa от своите акаунти в социалните медии в Китай. Сред тях са луксозни модни къщи като Bulgari и CELINE.

blackpink lisa weibo
Сподели
Свързани новини