Wishlist
Martin Garrix & Dua Lipa
Martin Garrix & Dua Lipa
Scared To Be Lonely
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Следващият албум на Taylor Swift ще излезе през ноември

Следващият албум на Taylor Swift ще излезе през ноември

19 Юни 2021
Следващият албум на Taylor Swift ще излезе през ноември

Taylor Swift ще издаде презаписаната версия на нейния албум от 2012 г. "Red" на 19-и ноември. "Red (Taylor’s Version)" е следващият проект на мегазвездата след "Fearless (Taylor’s Version)", който тя пусна на музикалния пазар през април.

“Това ще е първият път, когато ще чуете всичките 30 песни, които трябваше да бъдат в "Red"", написа певицата в Twitter и добавя, че една от композициите е дълга цели 10 минути.

Swift публикува дълго послание към феновете по повод новия стар албум: “В музикално и текстово отношение, "Red" отразяваше една личност с разбито сърце. Беше хаотичен, начупена мозайка от чувства, която накрая някак се нареди добре. Щастлив, свободен, объркан, самотен, съсипан, еуфоричен, див и изтерзан от спомени за миналото... Отидох в студиото и експериментирах с различно звучене и партьори. И не знам дали защото излях мислите си в този албум, или защото чувах хилядите ваши гласове да пеят заедно с мен текстовете със страстна солидарност, или беше просто времето, но нещо се излекува в процеса на записите".

Swift обяви, че ще презапише първите си шест албума, след като нейния предишен лейбъл Big Machine продаде мастър записите на компанията на Scooter Braun, Ithaca Holdings. 

taylor swift албум излезе през ноември следващият
Сподели
Свързани новини