Wishlist
Начало / Новини / След главозамайващия успех на RamPamPam, Minelli се завръща с нов хит - "Nothing Hurts"

След главозамайващия успех на RamPamPam, Minelli се завръща с нов хит - "Nothing Hurts"

09 Ноември 2021
След главозамайващия успех на RamPamPam, Minelli се завръща с нов хит - "Nothing Hurts"

Румънската изпълнителка Minelli подготвя нов хит! 

През март 2021г. тя издаде "RamPamPam", парчето, в което се влюбихме от първо слушане. Това беше поредното доказателство, че Румъния се утвърждава като един от най-успешните музкални пазари Източна Европа.  Тоталният разбивач на класации бе излъчен ексклузивно по радио The Voice няколко дни преди премиерата му, а видеото ексклузивно по The Voice TV часове, преди официалното излизане.

"RamPamPam" се превърна в международен хит и събра 160 милиона гледания в YouTube. В други дигитални платформи песента има над 70 милиона стрийма

"RamPamPam" беше на ротация в 59 страни и е пускана над 120 000 пъти, а също така се изкачва на върха на класациите в няколко държави. Парчето е търсено в Shazam 3,7 милиона пъти и застава там под номер 1 в класацията Dance Global за няколко седмици. В Shazam Global "RamPamPam" се изкачва до четвъртата позиция. В социалната мрежа TikTok песента е изпозлвана над 207 000 пъти. 

"Знаех, че RamPamPam има голям потенциал, но ако трябва да съм честна никой не си представя такъв международен успех, когато пише музика. Всичката ми любов е за вас! Вие ме подкрепяте по начини, които не съм си и представяла. Много ви благодаря! Искам отново да ви зарадвам, затова на 12-ти ноември ще пусна нова музика. Песента се казва "Nothing Hurts" и се надявам, че също ще ви хареса. Благодаря ви!" - казва Minelli.

Minelli има голямо портфолио от музика, писана от самата нея. Тя е написала музиката към "Flashbacks" на Inna, която стана номер 1 в Русия. Също така, тя е написала "F..K THAT" на Bastard, която също се задържа на първа позиция в Русия за няколко седмици. 

Като изпълнител, Minelli издаде "Mariola" през 2019-та, която достигна до номер 1 в радиата и музикалните телевизионни канали в Румъния. "Mariola" беше и най-излъчваният хит в Румъния през същата година. През 2020г. Minelli и Inna направиха и съвместното парче "Discoteka", което се превърна в четвъртата най-излъчвана песен в Швейцария. 

Премиерата на "Nothing Hurts" е този петък, 12-ти ноември, но вече може да я чуете ексклузивно в ефира на радио The Voice! 

нов завръща хит след успех hurts minelli nothing rampampam главозамайващия
Сподели
Свързани новини