Wishlist
Jay-Z Ft. Beyonce
Jay-Z Ft. Beyonce
Crazy In Love
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / СЛЕД БРОЕНИ ЧАСОВЕ ОЧАКВАМЕ НОВИЯ АЛБУМ-ИЗНЕНАДА ОТ TAYLOR SWIFT - EVERMORE

СЛЕД БРОЕНИ ЧАСОВЕ ОЧАКВАМЕ НОВИЯ АЛБУМ-ИЗНЕНАДА ОТ TAYLOR SWIFT - EVERMORE

10 Декември 2020
СЛЕД БРОЕНИ ЧАСОВЕ ОЧАКВАМЕ НОВИЯ АЛБУМ-ИЗНЕНАДА ОТ TAYLOR SWIFT - EVERMORE

Taylor Swift отново ни поднесе страхотна изненада: чисто нов албум на име Evermore, който очакваме след броени часове. 

Певицата обяви новината в профилите си в социалните мрежи, като нарече Evermore "албумът-сестра" на Folkore. Припомняме ви, че последният излезе през месец юли, което означава, че Swift е работила изключително усилено, за да може в рамките на само няколко месеца да издаде изцяло завършения проект Evermore

"Щастлива съм да ви споделя, че 9-ият ми студиен албум, албумът-сестра на Folklore, ще излезе тази вечер. Кръстила съм го Evermore. Накратко, просто не можахме да спрем да пишем песни. Ако трябва да го кажа по-поетично, чувството беше сякаш стояхме на ръба на горите на Folklore и имахме избор: да се обърнем назад или да навлезем още по-навътре в гората на музиката. Ние избрахме да влезем навътре. Никога не съм правила подобно нещо досега. В миналото винаги съм се отнасяла към албумите към нещо, което се случва веднъж, а след като един албум излезе просто продължавах към създаването на нов. С Folklore беше различно. Създаването на албума не носеше усещане за напускане, а за завръщане" - написа тя в Instagram. 

Феновете на певицата са в еуфория след като тя обяви новината. "Дяволът работи усилено, Kris Jenner още по-усилено, но Taylor работи най-много от всички" - написа един един от тях. 

Освен на албума, тази нощ ще можем да се насладим и на първото музикално видео към песен от него - Willow. 

Снимка: Facebook@taylorswift

taylor swift новия след очакваме evermore броени часове албум-изненада
Сподели
Свързани новини