Wishlist
Начало / Новини / Сингълът "Rodeo" на Blanka продължава да постига забележителен успех

Сингълът "Rodeo" на Blanka продължава да постига забележителен успех

13 Октомври 2023
Сингълът "Rodeo" на Blanka продължава да постига забележителен успех

Суперзвездата Blanka продължава да отбелязва забележителни успехи с новия си сингъл “Rodeo”.

Песента все още е в Топ 10 на най-бързо развиващите се песни в TikTok, с над 4000 създадени видеа на ден, където стигна и до номер 1. “Rodeo” има високи постижения в дигиталните платформи, общо 3 милиона стриймвания, 25 милиона гледания в TikTok, 1 милион гледания в Youtube. Blanka може да се похвали с премиери по радиостанциите във впечатляващите 17 държави, песента се включва в различни официални плейлисти на Spotify в над 120 държави, в плейлисти на Topsify на 14 държави, както и в плейлистите на Apple Music на 5 държави. Парчето все още присъства в 111 плейлисти на Spotify с общо 3 милиона последователи. Топ стриймниг държави са: Полша, Германия, Финландия, САЩ, Норвегия, Великобритания, Индия, Китай, Чехия, Нидерландия.

“Rodeo” в момента има 1300 ротации от пускането си на музикалния пазар с видима аудитория от 40 милиона. Има завъртания в 20 държави, включително в Полша, Великобритания, Германия, Финландия, Нидерландия.

Впоследно време Blanka е заета с популяризиране на последната си песен в радиостанции, дигитални платформи, телевизионни участия и направи първото си представяне на стадион - изпълнение на събитието Roztańczony Narodowy на стадион Варшава. Също така се представи в телевизионно интервю в TVN Style – най-голямата лайфстайл станция в Полша. Blanka участва на парти събитие на Release House – за инфлуенсъри и журналисти, които присъстваха и участваха в танци и караоке сесии с нея. Също така имаше интервю в радио ZET, което е втората по големина радиостанция в Полша.

Направи посещение в Spotify Италия и музикална сесия в Милано. Участва в детско парти на конкурса за песен на Евровизия, както и направи изпълнение по националната телевизия на Полша. На Blanka ѝ предстоят участия в парти на радио NRJ Финландия на 20 октомври, както и специално TikTok събитие във Варшава.

blanka
Сподели
Свързани новини