Wishlist
Начало / Новини / Sia се извини

Sia се извини

16 Юни 2020
Sia се извини

Sia се извини за това, че обърка Nicki Minaj с Cardi B.

Тя призна грешката си, след гаф в социалните мрежи. Всичко започна, когато twitter follower изпрати на Sia съобщение, в което пита дали тя някога би направила дует с Nicki, а в него имаше и прикачена нейна снимка.

Sia, обаче, обърка рапърката с нейната колежка Cardi B, и отговори: "Обичам Cardi B и въпреки че това не е колаборация, бих направила дует с нея по всяко време!" Гафът на певицата ядоса феновете, които възприеха объркването като знак за расизъм. Някои дори обвиниха изпълнителката на "Chandelier", че го е направила нарочно, за да възобнови стар скандал с Nicki Minaj.

В отговор, тя написа: "Не ми пука за скандали, George Floyd беше убит. Breonna Taylor. Убита. Нека да бъдем единни. Мислите ли, че Nicki и Cardi са толкова жалки, че да искат да се фокусирате върху някакъв спор, вместо върху истинските новини?

Sia не спря до там. В серия от tweet-ове, които по-късно изтри, тя продължи с острите изказвания срещу феновете.

В последствие, обаче, написа един последен пост, в който се извинява на Nicki и Cardi: "Интерпретирах неправилно един tweet, в резултат на което се направих на глупачка. Nicki, Cardi - съжалявам, ако е стигнало до вас. Може ли просто да харесвам и двете ви? 


sia извини
Сподели
Свързани новини