Wishlist
Ariana Grande
Ariana Grande
we can't be friends (wait for your love)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ще пусне ли нов албум Rihanna тази година?

Ще пусне ли нов албум Rihanna тази година?

16 Февруари 2023
Ще пусне ли нов албум Rihanna тази година?

Rihanna говори за дългоочаквания си девети албум и каза, че ще бъде "абсурдно", ако записът не излезе тази година.

Поп иконата пусна последния си албум, "Anti", през 2016 и от тогава насам обещава на феновете си още нова музика. В интервю за британския Vogue, мегазвездата обсъди възможността за нов албум:

"Искам да е през тази година", каза Rihanna. "Честно, ще бъде абсурдно, ако не е през тази година. Искам просто да се забавлявам. Да правя музика и клипове."

От списанието обаче трябваше да изяснят, че певицата не е знаела, че е бременна по време на интервюто. Rihanna потвърди втората си бременност по време на изпълнението си на Супербоул. Тя обясни, че "Anti" е бил най-брилянтният ѝ албум и е трудно да го надскочи.

"Ако следващият ми албум не е по-добър, значи не си заслужава. Това не е правилния начин, по който човек трябва да гледа на музиката, защото тя е отдушник и може да създадеш каквото и да е. Може да е просто песен, която харесвам. Буквално може да е толкова просто". 

Rihanna добави, че ако продължава да чака да създаде нещо перфектно, нов албум може и никога да не излезе. 

Изпълнението на звездата на Супербоул се превърна във второто най-гледано в историята на турнира, достигайки до 118,7 милиона зрители. Шоуто на Katy Perry от 2015 г. все още държи рекорда със 121 милиона зрители. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

rihanna
Сподели
Свързани новини