Wishlist
David Guetta & Kim Petras
David Guetta & Kim Petras
When We Were Young (The Logical Song)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Serge Legran и DJ DimixeR издават новия си сингъл "Bam Barabam"

Serge Legran и DJ DimixeR издават новия си сингъл "Bam Barabam"

23 Март 2020
Serge Legran и DJ DimixeR издават новия си сингъл "Bam Barabam"

DJ DimixeR (Dmitriy Gumenniy) е един от най-популярните DJ-и в Русия, музикант и композитор. Той стартира кариерата си с издаването на хитовия трак “Halloween Party”, който е изпълняван във всички клубове из страната. Артистът продължава професионалното си развитие с продуцирането на много незабавни хитове и ремикси като: «We Want Summer», «Sambala» и «Lamantine (La La La)», печелейки още по-голям успех в Русия и отвъд. Успоредно с това, DJ DimixeR има собствено Youtube/TV шоу [PO STUDIAM] и персонална дневна музикална класация по Radio Record.


Serge Legran е музикант, изпълняващ в много жанрове и звуков продуцент с над 10 години опит в музикалното продуциране. Неговите Nu Disco, Deep House и Future House тракове могат да бъдат чути по много радиостанции и DJ сетове по света. Освен това Serge Legran вече има подкрепата на глобални денс музикални звезди като Tiësto, Sam Feldt, Lucas & Steve, EDX и Don Diablo.


Съвсем естествено “Bam Barabam”  повтаря историята на предишни хитове от DJ DimixeR и Serge Legran и е на път да ги задмине. Тракът вече достигна  109-та позиция в класацията на Shazam до момента и продължава нагоре.


сингъл новия издават serge legran dimixer bam barabam
Сподели
Свързани новини