Wishlist
Начало / Новини / Selena Gomez с deluxe версия на албума си "Rare"

Selena Gomez с deluxe версия на албума си "Rare"

09 Април 2020
Selena Gomez с deluxe версия на албума си "Rare"

Selena Gomez ще пусне делукс версия на албума си “Rare” тази седмица, като в него ще има три неиздавани песни. Заглавията са “Boyfriend", "She" и "Souvenir".

Колекцията беше пусната за предварителна продажба тези дни, като феновете можеха и да направят дарение за “Plus1 COVID-19 Relief Fund”, който помага на музиканти и хора работещи в музикалната индустрия, засегнати от мерките срещу пандемията, както и на хората, чиито физическо и психическо здраве са най-застрашени от вируса, който вече е заразил над 1,3 милиарда души в 212 държави и е отнел живота на над 75 000 души.

"Много от вас знаят колко се вълнувах да издам песента “Boyfriend”, казва Gomez в писмо до феновете си във връзка с бонус траковете. “Това е лека песен за това как падаме и ставаме отново и отново в любовта, но също така за това да знаеш, че нямаш нужда от друг освен от себе си, за да бъдеш щастлив. Написахме я много преди настоящата криза, но в днешния контекст, искам да съм ясна, че това да имам гадже е много назад в списъка с приоритетите ми. Също както целия свят, и аз се моля за безопасност, обединение и възстановяване по време на пандемията”.

Gomez казва още, че дарява лично на гореспоменатия фонд, а освен това ще даде по 1 долар от всяка поръчка на албума от официалния й онлайн магазин на организацията. С “Rare” певицата записа третия албум номер 1 в класацията Billboard 200 в кариерата си.  

Миналата седмица Gomez участва в Instagram предаването на Miley Cyrus “Bright Minded”, където разкри за първи път, че е диагностицирана с биполярно разстройство, докато с колегата й водеха откровен разговор за психичното здраве.



Снимка: Instagram - @selenagomez





версия selena gomez албума deluxe rare
Сподели
Свързани новини