Wishlist
Начало / Новини / Седмичен хороскоп (WEEK 51: 20.12 - 26.12.2021)

Седмичен хороскоп (WEEK 51: 20.12 - 26.12.2021)

18 Декември 2021
Седмичен хороскоп (WEEK 51: 20.12 - 26.12.2021)

Седмица ще бъде изпълнена с много събития и емоции. В понеделник и вторник предстоят трудности в намирането на вътрешен баланс, ще появят търкания с околните. Възможно е да не можем да контролираме собствените си реакции и поведение. Добре е да бъдем заети и продуктивни и да не реагираме въз основа на силните ни емоции. Меркурий ще е в благоприятен аспект с Уран, а това вещае нови вълнуващи новини и случайни срещи. Началото на седмицата ще бъде и удачен момент за закупуване на техника и електроника, така че ако обмисляте да зарадвате близките си за празниците, сега е времето да го направите.

В сряда и четвъртък, Луната ще бъде в Лъв и ще направи опозиция със Сатурн и Юпитер. Ще бъдем емоционално напрегнати и ще ни липсва самоконтрол. Може да се отдадем на излишно харчене на пари и да си угаждаме твърде много с храни и напитки.

На Бъдни вечер Сатурн ще направи квадратура със Уран - събитие, което се случва веднъж на 22 години! То вещае неочаквани ограничения и нежелана промяна. Ако бъдем непредубедени, търпеливи и гъвкави, ще се справим с предизвикателствата, които ни предстоят. Не се съпротивлявайте на промяната. Лошите навици и остарелите вярвания единствено ще блокират напредъка ни.

На същият ден Луната ще влезе в Дева и ще бъде в благоприятна позиция към цели 5 планети. По Коледа ни очакват приятни емоции и хармонични отношения с околните.

В неделя, на 26-ти Меркурий ще бъде в позитивен аспект с Нептун. Чудесен ден за релаксация, творчество, изкуство и комуникация.


week 2012 седмичен хороскоп 26122021
Сподели
Свързани новини