Wishlist
Начало / Новини / Sam Smith се завърна с "Love Me More"

Sam Smith се завърна с "Love Me More"

01 Май 2022
Sam Smith се завърна с "Love Me More"

Чакането приключи! Носителят на награди Грами, BRIT, Златен глобус и Оскар Sam Smith изненада многобройните си фенове с нова музика.

„Love Me More“ е откровенатa изповед на изпълнителя за връзката със себе си, която разказва за пътя към щастието и себеоткриването. Написана от Sam и дългогодишните му приятели и колеги Jimmy Napes и Stargate, песента е съчетание от нежни вокали и енергични бийтове, които поставят началото на един нов етап в творчеството на артиста. Аудиото излезе с видеоклип, заснет от професионалиста Luke Monaghan(“Too Good At Goodbyes”, “Writing’s On The Wall”) и e режисиран от самия Sаm Smith. Действието във визуализацията се развива в сърцето на Лондон и носи усещане за радост и свобода.

Дебютният албум на Sam Smith - In The Lonely Hour e с отличие за най-продаван дебютен албум на десетилетието, а след премиерата му през 2014 г. изпълнителят е продал над 33 милиона албума, общо 227 милиона сингъла и е натрупал над 40 милиарда слушания в дигиталните платформи. Smith поставя световен рекорд за най-много последователни седмици в класацията на TOP 10 Albums на Обединеното кралство, както и рекорд с песента Writing’s On The Wall”, саундтрак към един от филмите за Джеймс Бонд, който става #1 в музикалната класация на Обединеното кралство.



 

smith love sam завърна more
Сподели
Свързани новини