Wishlist
Benny Blanco, Halsey & Khalid
Benny Blanco, Halsey & Khalid
Eastside
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Sam Smith отложи издаването на новия си албум

Sam Smith отложи издаването на новия си албум

31 Март 2020
Sam Smith отложи издаването на новия си албум

Sam Smith е поредният изпълнител, който отлага издаването на новия си албум. Колекцията трябваше да излезе на 5-и юни под заглавието "To Die For". В Twitter обаче певецът обяви пред своите , че на фона на продължаващата пандемия от COVID-19, ще промени датата на премиерата и ще избере ново заглавие на проекта.

Доста мислих през последните няколко седмици и чувствам, че заглавието на албума, както и предстоящото му издаване, не са на място в този момент, затова реших да продължа да работя над него, ще направя някои важни промени и ще добавя нови неща".  

Smith все пак подчерта, че определно ще издаде албум тази година и обеща на феновете още нова музика през следващите месеци.

Благодаря ви, че винаги сте до мен, за разбирането и подкрепата. Винаги искам да съм справедлив с вас. Винаги." завършва посланието си изпълнителят.

Smith издаде водещия сингъл и заглавната песен от албума в деня на Свети Валентин и сподели акустична версия на “To Die For” в средата на март, точно когато коронавирусът набираше скорост по света.




Снимки: Instagram & Twitter - @samsmith


новия албум smith sam отложи издаването
Сподели
Свързани новини