Wishlist
David Guetta & Bebe Rexha
David Guetta & Bebe Rexha
I'm Good (Blue)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Sabrina Carpenter пуска новия сингъл “Please Please Please“

Sabrina Carpenter пуска новия сингъл “Please Please Please“

07 Юни 2024
Sabrina Carpenter пуска новия сингъл “Please Please Please“

След световния си хит “Espresso“, дебютното си изпълнение в Saturday Night Live и сет на Coachella, Sabrina Carpenter пуска новия сингъл “Please Please Please“. Преди броени дни изпълнителката обяви своя шести студиен албум, озаглавен “Short n' Sweet”, който излиза на 23 август.  „Този проект е доста специален за мен и се надявам, че ще означава много и за вас“, пише Sabrina в социалните мрежи, като едновременно с това разкрива заглавието, обложката и датата на издаване на “Short n' Sweet”.

Новата ера на Carpenter продължава и с музикален видеоклип към “Please Please Please“, в който участва не кой да е, а номинираният за "Оскар" актьор Barry Keoghan. Режисирано от Bardia Zeinali, кинематографичното видео ни пренася там, където приключва визуализацията на “Espresso”. Това е криминална драма и за Sabrina титлата музикант може и да е приоритет, но актьорският ѝ опит не остава на заден план. 

“Espresso“ се позиционира за пета поредна седмица под номер 1 в официалната класация за сингли на Обединеното кралство. Неустоимото поп парче на изпълнителката си остава най-стриймваното за седмицата във Великобритания (7,7 милиона стрийма) и вече категорично е един от фаворитите за песен на лятото на 2024 г.  През май Carpenter изпълнява “Espresso“ по време на дебютното си участие в Saturday Night Live, заедно с песните си „Feather“ и „Nonsense“. Тя се присъединява и към Coldplay за изненадващо изпълнение на „Big Weekend“ на BBC Radio 1 на 26 май в Лутън, Англия.

 The Voice – We Love Music!   

нов сингъл sabrina carpenter please please please
Сподели
Свързани новини